[Video] Badan rasa tak sedap dan mula loya-loya. Netizen buat spekulasi Nad Zainal mengandung anak kedua


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Pelakon Nad Zainal memuat naik video ketika beliau melakukan penggambaran di IG. Dalam video tersebut dia mengakui kurang sihat dan mengalami loya-loya. Bila dah loya-loya ni maka mulalah para peminat dan rakan-rakan membuat spekulasi sama ada Nad Zainal sudah berbadan dua

Tapi bagaimanapun menurut Nad, dia hanya berasa tidak sedap badan dalam beberapa hati ini dan tidak mengandung.

hmmmm… baru nak acah-acah jadi hos prog makanan..


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Tak tau la napa badan nad hari ni tak berapa sedap. Doakan moga sihat-sihat saja. Huhuhu .

Insyaallah nanti nad update apa yang patut ya.

Wah kalau betul seperti yang dikatakan, mesti seronok. Tapi apa-apa pun kami doakan tiada apa yang memudaratkan sebab sekarang pun memang musim ramai orang tidak sihat dengan pelbagai virus. Semoga baik-baik sahaja untuk Nad.

Yemmboyy,mummy nak bagi adik

Semoga cepat sihat. Klau ada baby, congrats!

Musim demam nie bnykkn minum air masak .. Smoge baek2 jew

Ade baby kot..ape2 pun speedy recovery.

Klu dlm drama adegan gini biasa happy ending @nad.zainal heroin merandung

Pant4ng mual je preggy ya, penat pun mual, low blood pun mual, tapi I’m ok.

Pelakon ‘Aku Haus Darahmu’ ini telah mendirikan rumahtangga dengan pasangannya Muhammad Faliq Amirullah pada 18 Disember 2015 dan dikurniakan seorang anak lelaki, Fahad Ibrahim pada 14 Oktober tahun berikutnya.


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..