Vide0] “Depa tak hairan saya artis ke, saman tetap saman.” Azad kena tahan polis kerana tak bawa lesen

Setiap peraturan yang ditetapkan oleh pihak berkuasa haruslah dipandang serius oleh semua rakyat Malaysia tanpa mengira pangkat. Tambah lagi jika melibatkan kesaIahan undang-undang jalanraya.

Pelakon Azad menceritakan detik dia ditah4n oleh pegawai polis dan JPJ yang bertugas ketika ingin menghantar anaknya ke sekolah. Menurut video yang dimuat naik di laman IG miliknya, Azad mengaku bahawa kesaIahan dia adalah kerana tidak membawa lesen memandu.

Azad turut memuji tindakan polis dan JPJ yang tidak memilih bulu walaupun dia merupakan seorang artis, saman tetap saman. Memang lucu melihat reaksi Azad bersama anaknya. Anaknya, Amarra turut sama menyaIahkan ayahnya yang tidak mematuhi undang-undang.

Padan dgn muka aku, padan muka aku tak bawak licence kereta pasaipa pak azad oi… ini pengajaran hahahah

Credit to : traffic @pdrmsia_official and @jpjmalaysia kerana menjalankan tugas dgn adil n tegas.

Tak kira artis ka sapa ka saIah kena la

Dalam pada melawak, ada mesej juga yang ingin Azada sampaikan. Patuhilah undang-undang ye. Pekongsian yang dibuat mendapat perhatian peminat yang rata-rata terhibur dengan gelagat Azad. Siapa tak kenal dengan Azad yang suka berceloteh.

hahaha pak jaaaddd… apo lah hang nih.. collect point ngn polis nampak.

Awat hang x bawak lesen pak azad ooii.. X pa na.. Janji pak azad jujur.

Terbaik pak azad.. Rules is rules walaupun salah dia tetap xIawan and ngaku saIah dia and siap post lagi salah dia xbawak lesen hehe.. Sebagai pengajaran untuk kita semua jugak. Have a nice day

Azad ni lawak2 bodoh dia pn still yg saIah tetap dia kata saIah, yg benar dia puji and ajar ank dia yg baik2. Terbaik pak azad

Skrg ni yg duduk belakang pon kena pakai seatbelt kalau x dorng akan saman.

Vide0 :

Sumber : IG Azad by Media Cite Heboh