[Vide0] Azwan Ali mengaku pernah luahkan perasaan kepada Ziana Zain dan jawapan Ziana buat dirinya terdiam..


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Lama kita tak dengar tentang seIebriti popuIar Azwan Ali. Yang terakhir apabila beliau turut masuk bertanding dalam Pilihan Raya Umum ke-14. Sebenarnya masih ramai lagi yang ingin mengikuti perkembangan terkini beliau. Sedikit sebanyak tentang Azwan, beliau merupakan pelajar jurusan undang-undang dari Universiti Malaya dan bukanlah pelajar biasa-biasa tetapi pelajar cemerlang!

Satu masa dulu, Azwan juga merupakan antara pengacara yang menjadi rebutan semua stesen televisyen. Buka je mana-mana TV mesti muka Azwan je yang keluar. Walaupun sering digelar artis kontr0versi bagi Azwan dia hanya mahu menjadi diri sendiri dan tidak mahu orang lain mengambil kesempatan ke atasnya.


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Melalui satu temu bual dengan seorang DJ popular, DJ Nazz, Azwan menceritakan secara eksklusif kisahnya malah kisah cinta tidak kesampaian bersama penyanyi Ziana Zain. Jika sebelum ini hanya desas desus sahaja mengatakan Azwan pat4h hati dengan Ziana Zain, rupanya menurut Azwan. dia pernah meluahkan rasa hatinya pada Ziana, tetapi telah ditolak atas dasar kawan. Beberapa hari kemudian keluar di dad4 – dad4 akhbar dan majalah kenyataan dari Ziana,

“Saya tak ada taste kat Azwan Ali.”

Dalam temubula tersebut, kita boleh lihat sisi lain Azwan Ali yang sebenarnya lebih mat4ng. Ditanya oleh DJ Nazz tentang sikapnya yang sering meIenting di media sosiaI, kata Azwan, beliau telah melalui pelbagai perkara dan sering dihin4 dan dic4ci.

Setiap orang mmpunyai tahap kesabaran dan Azwan tidak rasa orang lain hanya akan terus berdiam jika sering dipij4k dan dihin4.

Perkongsian temubual yang dibuat melalui saluran Youtube Gegar mendapat banyak reaksi dari para penonton. Mereka rata-rata memuji Azwan Ali walaupun kadang-kadang ayat yang digunakan agak keterIaluan. Ramai juga yang merindui zaman beliau mengacara dulu.

Interview paling best so far. Hahahaha. Aku suka Azwan Ali ni sebab dia kelakar. Sempoi. Kau b3nci la dia macam mana pun, hin4 dia macam mana pun dia masih steady. All the best Div AA, semoga jadi keras semula dan sihat-sihat selalu. Fans Diva AA sejak zaman dia jadi pengacara kat TV 3 lagi. Sedih jugak tengok dia jadi gini sekarang. Wish you all the best luck brother.

Educated artist diwawancara by class interviewer. Gaya masih Diva AA but jawapan tetap Azwan Ali. Well done DJ Nazz and goodluck Azwan Ali for 2020 

Actually respect to abg AA. He’s a good man. Baik hati. Good host sebenarnya. Ayat ayat dia kalau mengacara memang best. Sebab he’s a lawyer. Cerita Lontong pun dah jadik lagend. Memang best waktu tu. Saya membesar time abg AA. All the besf to you diva AA

Vide0 :

Sumber : Youtube Gegar by Media Cite Heboh


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..