“Terima Kasih Zarina Anjoulie.” – Pelakon veteran Roslan Salleh

Pelakon veteran Roslan Saleh antara pelakon yang sering menghiasi mana-mana drama walaupun sudah lebih 30 tahun penglibatannya dalam bidang hiburan. Namun pada tahun 2017, Roslan telah mengalami keced3raan semasa menjalani penggambaran iklan dan drama.

Roslan menghidap beberapa jenis peny4kit seperti kencing manis, tekanan darah rendah dan batuk kering yang menyebabkan dia terpaksa berhenti berlakon. Oleh itu, beliau telah mengambil inisiatif untuk menjual daging dendeng yang diberi nama Daging Dendeng Pak Lan.

View this post on Instagram

Berjualan sambil bergambar. Alhamdulillah.

A post shared by Roslan Saleh (@paklansaleh) on

Baru-baru ini tular tentang produk Paklan apabila Zarina Anjoulis meminta agar netizen untuk sama-sama membantu membeli serta mempromosikan daging dendeng jualan Paklan. Boleh katakan selepas daripada itu memang semakin panas jualan Paklan.

Terima kasih Zarina Anjoulie kerana membantu Pak Lan dlm menaikkan permintaan DD & SL Pak Lan.

Terima kasih banyak2.

Alhamdulillah.

Perkongsian ucapan tanda terima kasoih tersebut mendapat reaksi pelbagai dari netizenn. Zarina juga turut membalas ucapan tersebut di ruangan komen.

allahu pak lan saya hanya org tengah untuk war war kan sebenarnya yg banyak tolong netizen kita semua sama2 tolong antara sama satu lain HIDUP MALAYSIA

Mengidam daging dendeng ..smpai skrg xdpat lgi. macam mna nk order ya??

Alhamdulillah,,semoga dilimpahi rezeki dan sihat selalu pak lan..

Alhamdulillah rezeki kite smua saudara islam paklan smoga trus maju prniagaan paklan aminn

paklansaleh Semoga sentiasa dilimpahi rezeki yang melimpah ruah Semoga Pak Lan sentiasa sihat jaga kesihatan pak lan… kita suka tengok lakonan Pak Lan

Alhamdulillah, syukur Paklan dapat terus berniaga ketika PKP berlangsung. Semoga terus dimurahkan rezeki ye.

Apa kata anda?
Kongsi Artikel Ini :