“Takutnya tengok topeng muka tu.”

Tindakan mencurigakan seorang lelaki akhirnya membongkar kegiatan jah4t apabila polis berjaya menemui topeng muka, dad4h dan pist0l dipercayai untuk tujuan jenayah di dalam kenderaan lelaki berkenaan. Kejadian tersebut dikongsikan oleh salah satu akaun twitter RASMI Badan Pemantau Jenayah.

Kejadian tersebut dikatakan berlaku di Jalan Depo Samariang, Kuching. Suspek yang dikatakan panik dan cuba melarikan diri dari pihak polis. Bagaimanapun pihak polis berjaya memberkas penjenayah terbabit.

Terdapat beberapa individu turut berkongsi video adegan kejar mengejar antara polis dan suspek.

Polis berjaya mencekup penjenayah yg cuba lari dari sekatan jalanraya PKP di Jalan Depo Samariang, Kuching. Ditemui di dalam kenderaan adalah topeng muka, dadah & pistol dipercayai untuk tujuan jenayah.


Dalam saat begini pasti akan ada yang cuba mengambil kesempatan untuk melakukan jenayah. Tahniah dan syabas kepada pihak polis yang telah berjaya menumpaskan beberapa jenayah semasa PKP berlangsung.

Waktu PKP banyak penjenayah aim kedai yg sudah lama dibuka, sama juga seperti tempat ramai org seperti di pasar dan lain, harap pihak @PDRMsia lebih kerap lakukan rondaan, intipan.

Allahuakbar.. orang tgh susah kau orang buat kerja macam ni pulak.

Dh mcm tgk movie lak…topeng seramny sepandainy tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah jua.

aku tak tahu la nak respon camne lagi bila hal rompak ni. just please jangan lepaskan orang macam ni.

Sampaikan clown IT pun dah takde benda nak makan sbb budak2 kan tak keluar rumah sekarang,dh terpaksa tukar job lain

Vide0 1:

Vide0 2:

Apa kata anda?
Kongsi Artikel Ini :