“Sampai bengk0k kaki bini dibuatnya, beg pun jadi kecik.” Dia kata badan nampak berisi, padahal tengah mengandung lima bulan. Saharul Ridzwan seIamba edit bagi nampak kurus


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Pasangan pelakon Sahrul Ridzwan dan Deena Emir sering menjadi tumpuan netizen. Bukan apa, netizen suka melihat keluarga kecil Sharul Ridzwan tambah pula dengan gelagat Saharul yang gemar mengusik isterinya Deena.

Mereka telah mendirikan rumahtangga pada tahun 2015 dan sekarang sudah mempunyai seorang cahaya mata lelaki Muhammad Luth Ali yang kini kini berusia dua tahun. Deena kini sedang hamil anak kedua mereka dengan usia kandungan lima bulan. Biasalah bila sudah berbadan dua pasti badan pun akan naik berisi.

Saharul memuat naik satu foto beliau bersama isteri dan anaknya. Walau bagaimanpun ada satu yang tak kena dengan gambar terbabit. Menurut Saharul, sejak isterinya mengandung sekarang, Deena meng4du badannya nampak sedikit berisi, jadi setiap gambar yang ingin diupload perlu mendapat kelulusan dari Deena.


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Oleh itu, Saharul bertindak mengedit gambar Deena supaya nampak kecil tetapi apa yang jadi sangat menghiburkan para pengikut di IG. Habis bengk0k kaki isteri dibuatnya.

Bila nak upload gambar, kena dapat kelulusan bini dulu.

Dia kata badan nampak berisi. Kan tengah pregnant 5bulan.

Okay kita editkan dia bagi nampak slim ye sayang

Perkongsian yang dibuat mendapat reaksi dari para peminat yang rata-rata terhibur dengan tindakan Saharul. Konon nak menjaga hati isteri bagi nampak kurus. Baguslah ada usaha!

Hahahaa, kelako. Dah tak berpunggvng dah bini tu

alaaa…x kisah berisi pun..still cantikk jugakk

Edit dekat kaki. ingatkan lens rosak. Cari nah4s camera tu

Dah mcm ekor duyung la plk aku tgok

patuk lah nampak lain maciemm jer gmbr ni

Alamak bang shahrul… Btul Punya edit tu bang… MeIengkungggg…. Steady bang shahrul…. @saharulridzwan

Kami doakan agar keluarga ini terus bahagia dan Deena dan kandungan akan sentiasa terpeIihara olehNya.

Apa yang anda sanggup lakukan demi keluarga tercinta?

Tahun ini kita cuba setkan dalam diri, utk bantu diri sendiri dan keluarga dalam apa jua aspek.

Mulakan dengan niat yang betul, doa, usaha dan tawakal dalam apa jua keputusan yang kita lakukan.

InShaaAllah, Allah ada dengan kita bila berpandukan “direction” yang betul. Doakan kami dan doa kami ada bersama utk korang semua. Amin 


Artikel ini disediakan oleh Media Cite Heboh. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Media Cite Heboh tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..