“Hanya ibu-ibu je perasaan sedih kena keluar kerja tinggal anak.”

Bukan mudah sebenarnya bagi seorang ibu untuk pergi meninggaIkan anak untuk keluar mencari rezeki. Tambah lagi jika anak-anak masih kecik dan memerlukan perhatian. Tetapi atas tuntutan kerja, peng0rbanan harus dilakukan.

Nad Zainal turut meluahkan rasa sedih apabile terpaksa berjauhan dengan anak dan suami kerana mempunyai penggambaran di luar kawasan Kuala Lumpur. Pada hari pertama sahaja anaknya Yem sudah mula menangis ketika mereka membuat video call.

Sedih pula tengok reaksi Yem yang rindukan ibunya, tapi menurut Nad, selepas anaknya menangis di juga turut menangis di set. Sabar la ye Nad.

Outstation tanpa Yem boy..

mummy tahu Yem akan ok, mummy yang tak ok sekarang, rasa jantung nak pec4h sebab laki and anak tak ikut

https://www.instagram.com/p/B8ku_iKH78G/

1 minit kemudian.. mummy pun join nangis… baru first day guys.. macamna kalau outstation lagi lepas ni??

K0YAK , baru sehari tinggal.. ini adalah cabaran untuk kita Yemmy…you can do this

https://www.instagram.com/p/B8lpv2Gn3Jy/

Perkongsian yang dimuat naik oleh Nad Zainal turut mendapat komen baIas dari rakan artis dan para peminat. Mereka rata-rata mengalami situasi yang sama apabila perlu berjauhan dengan anak. Itulah antara peng0rbanan yang ramai orang tak nampak bila menjadi seorang ibu yang bekerja.

Aku haritu terpaksa tolak job. Sedihnyaaaa

Yem kena blajar supaya yem lebih phm akan kerja mummy dia.. @nad.zainal

mmg K0YAK. hati tisooo..u name it. all it is. mmg kene tabah. yes you can do this.. in shaa Allah semoga dipermudahkan urusan nad.

Macam sis boleh juga buat video call dengan yemm…saya dengan anak hanya mampu dengar suara je tiap kali call ke kg…

Alahai… Faham sangat rase tu… Only mommy2 yang berada dalam situation ni je faham…. Moga Awak kuat @nad.zainal

Nad atau nama sebenar Farah Nadia Zainal Abidin berkahwin dengan Muhammad Faliq pada 18 Disember 2015 dan dikurniakan seorang anak lelaki bernama, Fahad Ibrahim, 2.

Apa kata anda?
Kongsi Artikel Ini :