“Dia tolak pakai kaki ye kawan-kawan.”

Nama pelakon Sean Lee semakin mendapat tempat dihati penggemar drama-drama Melayu. Sean mula berjinak dalam industri hiburan pada tahun 2013 namun nama dan bakatnya mula naik apabila beliau berlakon di dalam drama Sweet Dreams bersama dengan Mira Filzah dan juga Ben Amir.

Sean juga dikatakan antara pesaing rapat dengan seorang lagi pelakon lelaki berbangsa Cina iaitu Alvin Chong. Masing mempunyai karakter dan bakat yang tersendiri.

Bagi mereka yang menonton drama hebat Demi Rindumu yang pernah ditayangkan di Astro Ria sebelum ini, pasti tidak dapat menafikan ‘chemistry’ antara Sean Lee dan Janna Nick yang berjaya menghidupkan watak Amir Haznik dan Nurhana. Babak mereka yang ‘sweet’, ‘real’ dan kelihatan bersahaja itu ternyata menyentuh hati penonton.

Sean telah memuat naik video throwback semasa mereka berlakon dalam salah satu babak dalam drama tersebut. Cuba tengok video dieorang ni, memang kelakar habis. Relax je dia kakikan Janna Nick!

Tgh scroll gallery jumpa ni dan tetiba rindu nak shooting. I just wanna work #dudukrumah #stayathome

#bts of one of my fav dramas #DemiRindumu w one of my fav sparring partner @jannanick.

Yang kat rumah tu boleh la marathon drama ni dekat @astromalaysia hehe.

Ternyata perkongsian video tersebut menarik perhatian para pengikut dan juga rakan-rakan artis. Rata-rata memberikan komen terhibur lihat gelagat mereka berdua.

hahaha ni guna kaki sebab pikir nak tolak pakai tangan agaknya aurat. aduii kaki u pakai ye. baikk la.

Nak nangis!!!!!! rinduuu. tapi nape kalut sangat tu haznik? hahaa sian hana kena tendang.

Dia tendang janna Cam Bola tuu..

I memang tak boleh move on ngan haznik #HANANIK, rindu sangat ngan drama ni jap lagi kot nk buat rerun. Btw, drama ni la I start minat u @seanlje.

Ish dia ni throwback pulak takleh moveon tau dengan drama ni sebab sweet sedih semua ada @seanlje.

Rupa-rupanya ramai lagi yang tak boleh move on dengan drama ni ye. Gandingan mereka berdua memang terbaik!

Apa kata anda?
Kongsi Artikel Ini :