“Datuk buat la ape pun, orang tetap suka punya.” – Setiap masa penonton menj3rit dekat studio bila TokTi mengacara MeIetop

Seperti sebelum ini rancangan MeIetop akan memanggil pengacara jemputan untuk digandingkan bersama dengan Nabil Ahmad. Jika sebelum ini MeIetop telah memanggil Erra Fazira, Sherry Al Hadad, Nora Danish dan Mira Filzah, kali ini memang lain dari yang lain apabila penyanyi nombor satu negara Siti Nurhaliza menjadi pengacara jemputan.

Ramai sebenarnya teruja menantikan MeIetop malam ini untuk melihat TokTi menjadi pengacara. Tokti dilihat sangat professional ketika mengacara walaupun sering menjadi usikan dan gurauan Nabil Ahmad. Ramai yang suka melihat TokTi . Penonton di studio tak habis bers0rak sepanjang rancangan MeIetop malam ini.

Menurut Tokti, beliau turut merasa gementar untuk mengendalikan rancangan MeIetop namun Nabil Ahmad pandai mengawaI keadaan. Rasanya kalau TokTi buat saIah pun, tak ada siapa nak mar4h pun.

Best giIer @ctdk jd hos meletop!!! Like sejuta kali!

Wahhhh tokti makin meIetop lahhh jadi host meIetop! Torbaekkk

Dato buat la ape pn, orang tetap suka punyaaaa

Well done @ctdk . More room for improvement. In Sha Allah

Jangan gunakan tokti kami utk naikkan rating anda. Thank you.

Antara tetamu undangan hari ini ialah Wany Hasrita, Cik B, Luqman Faiz dan beberapa calon untuk Anugerah MeIetop.  Apa-apa pun Tokti memang terbaik, buat apa pun mesti menjadi. Tahniah Tokti untuk hari ini, memang happening habis.

Apa kata anda?
Kongsi Artikel Ini :