“Asap vape dan asap rok0k tak elok utk ibu mengandung.” – Netizen kesaI Nadzmi Adhwa tak ambik serius nasihat peminat berhenti isap Vape ketika isteri tengah mengandung

Alternatif menghisap vape untuk mengurangkan rasa ket4gih menghisap rok0k bukanlah sesuatu yang baru. Ini kerana tiada kajian ilmiah tentang keberkesanan kaedah tersebut malah menghisap vape juga mempunyai keburukan yang tersendiri kerana kandungan nik0tin yang terdapat dalam cecair vape dan beberapa lagi yang mampu memberi kesan kepada kesihatan.

Pelakon Nadzmi Adhwa sudah berkali-kali diingatkan oleh para peminat supaya berhenti menghisap vape ataupun menjauhkan diri dari isterinya Ardell jika mahu terus menghisap vape kerana keadaan kesihatan isterinya yang lemah dan juga sedang mengandungkan anak mereka yang pertama.

Dia yang sering mempromosikan juice cecair vape di ruangan IG miliknya sering ditegur oleh peminat. Apa yang lebih membimbangkan peminat kerana Ardell yang sebelum ini menghidapi peny4kit yang agak s3rius sehingga menjejaskan badannya. Ditambah pula dengan keadaan yang sedang berbadan dua, mungkin sebab itu peminat lebih mengambil berat tentang Ardell.

Bernan4h telinga aku.

Dia punya sedap flavour baru @bangsawanliquidmalaysia Coffee Series. bini aku terus nak buat air, sedap ke buat air .

Tagg bini korang yang kuat berleter. Wangi kot dari rok0k kann ? Ini semua staff aku kasi kant0i ! Siap hang !

Melihat perkongsian terbaru Nadzmi di IG, peminat meluahkan rasa kesaI dan menegur tindakan Nadzmi.

Fahami isteri Dan bahagiakan isteri…insyaAllah bahagia. Org pregnant kadang xblh bau2 ni walaupun wangi sgt

Rasa nya dah letih peminat2 tegur pasal vape ni.. Jgn hisap.. Tolong berhenti… Tak elok utk ardell n baby… Ingat kan share pasal post pu azman hari tu, dah berkurang n dah stop… Nampak nya masih galak lagi hisap n promote lagi new flever… Ehmm.. Entah la iye… X tahu nak ckp apa dah.. Kata sayang.. Stop la….lagi 3,4 bulan dah nak jadi ayah dah…maaf la kalau tulisan saya ni kurang senang dibaca..

Still tak elok for wife yg tgah pregnant

Ibu tengah MENGANDUNG kannn.. Cuba laaa STOP dr hisap ROK0K @ VAPE selama 9 BULAN.. Isteri tu MENGANDUNG anak awak kott.. Cuba HARGAI..

Follow la doc imelda balchin. Dye pn dh mention kburukan vape nie sma je mcm rok0k. Bini plk ngndung hidv asap tu tak kisah la flavor apa. Bg kesan jgk bro

Padan muka kena bebel..asap vape dan asap rok0k xelok utk ibu mengandung..kesian kat ibu n baby dalam perut tu..tolongla faham.

Semoga lepas ini Nadzmi lebih sensitif dengan keadaan sekeliling. Jika nak juga menghisap vape mungkin bukan ketika berada di depan isterinya yang sedang mengandung.

Apa kata anda?
Kongsi Artikel Ini :