Akhirnya Azwan Ali buat permohonan maaf secara terbuka kepada Dato’ Sri Vida

KontrOversi di antara usahawan seIebriti Dato’ Sri Vida dan pengacara Azwan Ali akhirnya dapat diselesaikan apabila Azwan Ali telah membuat persetujuan dan memohon maaf secara terbuka sebentar tadi.

Azwan Ali telah membuat sidang tergempar berhubung dengan perkara tersebut di Hotel Marriot Putrajaya. Menurut Azwan, setelah membuat perbincangan menyeluruh bersama peguamnya, dia dengan dengan rela hati bersetuju memohon maaf seperti yang dituntut oleh pihak Dato’ Sri Vida.

Video Diva AA Memohon Maaf Secara Terbuka. – Sumber Video MGTV

Pagi tadi, Dato’ Vida telah membuat sidang akhbar untuk menfailkan sam4n malu terhadap Azwan Ali akibat keterlanjurannya yang menghina kemati4n dua orang anak Dato’ Vida di laman twitter dan juga telah membak4r produk minyak wangi pemberiannya.

KENYATAAN RASMI SAM4N MALU AZWAN ALI (Sedutan Video)

Ikutkan hati,

Tak mau pun sy buka k3s ini

Banyak hal lain yg lebih BERFAEDAH

Tapi apabila melibatkan ARW4H 2 ANAK SY

TIDAKKAH KAU PUNYA HATI PERUT??

Yg dikatakan RENTUNG H4NGUS

PADAHAL.. ANAK SAYA TAK RENTUNG

PUTIH..

BerpeIukan

BRRTUBI-tubi UPATE STATUS

Tudung dibak4r..

PerfUme

@perfumedsv_hq

kau tak rasa

Habis modal juta2

Bakar pulak kat sampah..

Sambil m4kian h4mun dgn PERKATAAN .

48 JAM MASA BERJALAN sebelum KES SAM4N

View this post on Instagram

Ikutkan hati, Tak mau pun sy buka kes ini Banyak hal lain yg lebih BERFAEDAH Tapi apabila melibatkan ARWAH 2 ANAK SY . TIDAKKAH KAU PUNYA HATI PERUT?? 😰😭😭 Yg dikatakan RENTUNG HANGUS PADAHAL.. ANAK SAYA TAK RENTUNG PUTIH.. Berpelukan BRRTUBI-tubi UPATE STATUS . Tudung dibakar.. PerfUme @perfumedsv_hq kau tak rasa Habis modal juta2 Bakar pulak kat sampah.. Sambil makian hamun dgn PERKATAAN . 48 JAM MASA BERJALAN sebelum KES SAMAN . Syg yg nk support sy @perfumedsv_hq Dan nk tahu bgaimanakah WANGINYA PERFUME YG SY AMBIL INSPIRASI DARIPADA OUDS PULUH RIBU SY GABUNGKAN, Untuk LELAKI DAN WANITA . . WASAP IQBAL : 013-679 3446 βœ… Atau DM @ahmadiqbalzulkefli . JIMAT RM400 iaitu dgn RM150 dapat 3 botol FREE GIFT PULAK DPT.. Brooch BERNILAI 168 ringgit ,, Tapi sy bole bagi 20 set jer.. Sape cepat buat pembayaran Dia dpt So wasap Iqbal : 013-679 3446 βœ… . Credit video : @ahmadiqbalzulkefli

A post shared by Dato' Seri Dr. Hajah Vida (@datoserivida) on

Alhamdulillah semua telah diselesaikan dengan cara yang baik. Semoga kejadian ini dapat dijadikan pengajaran untuk semua orang untuk lebih berhati-hati dan sensitif untuk berkata-kata.

Pujian juga harus diberikan kepada Azwan Ali kerana sanggup merendahkan eg0 dan meminta maaf untuk menjernihkan keadaan.

Vide0 penuh :

Apa kata anda?
Kongsi Artikel Ini :